Ordinul lui Melchizedek

Cine este melchizedek

Melchizedek este un aspect al lui Christos si o parte a Constiintei Crestine generale.

Melchizedek este acel aspect al lui Christos ce lucreaza in mod specific cu fiintele Luminii care se afla in serviciul pamintului si al altor planete si locuri de la un capat la altul al Creatiei. In anumita masura aceste Fiinte ale Luminii servesc Creatiei fizice si Planului Divin prin incarnare si lucrind ca profesori si lideri spirituali.

img-web-sisteme-melchizedek-img1Ordinul lui Melchizedek a fost stabilit ca platforma de planificare, organizare si ajutor de administrare in cresterea si evolutia spirituala. Membrii lui au ajutat la sustinerea Luminii si invataturilor spirituale deschise pentru incarnarea oamenilor de-a lungul tuturor tarimurilor Creatiei. Melchizedek si Ordinul Lui Melchizedek este anterior Pamintului si altor planete si tarimuri, dupa cum a fost stabilit inainte de creatia lor si pus pentru eventuala lor necessitate. La fel ca si toate Fiintele Luminii, Melchizedek nu este nici femeie dar nici barbat, iar traditionalul “EL” este folosit ca si pe pamint intr-o forma masculina. In incarnarea lui Christos pe Pamint ca si Melchizedek acum 4000 de ani, El coboara ca fiinta spirituala si se inalta din nou atunci cind munca lui din perioada vietii s-a incheiat. In perioada in care a trait a infiintat Preotia Lui Melchizedek pe Pamint.

Sursele antice ce atesta ordinul si preotia lui melchizedek

- In Biblie Melchizedek este numit “Regele Dreptatii” si “Regele Salemului” numele vechi al Ierusalimului.
- In Geneza se regaseste ca “Preot al lui Dumnezeu cel Preainalt”.
- Dionisie la numit “Cel mai iubit Ierarh al lui Dumnezeu”
- Terttulian spune ca Melchizedek este “o virtute cereasca a marii mile care se face pentru virtutiile si ingerii din cer ceea ce face Christos pentru oameni”
- In citeva surse oculte Melchizedek este identificat cu Duhul Sfint.
- In cartea Mormonilor se face referinta la el ca la “Preotul Pacii”
- Unii clerici au crezut ca este Fiul Lui Dumnezeu in forma umana, si unii evrei l-au vazut ca pe Mesia.

Nota: Noi il intelegem si il acceptam pe Christos in toate incarnarile lui si nu ne limitam duar la incarnarea lui ca si Christos. Christos spune ca incarnarile lui include: Krishna, Melchizedek, Buddha, Babaji, Iisus, Kuan Yn, Bahualaha si Sai Baba.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.